Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Önvédelmi fogások képes leírás - Önvédelem - módszerek és eszközök, oktatás.tlap.hu
részletek »

Önvédelmi fogások - Önvédelem - módszerek és eszközök, oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onvedelem.tlap.hu » Önvédelmi fogások
Keresés
Találatok száma - 5 db
Gregor Bernadett megvédi magát!

Gregor Bernadett megvédi magát!

Saját rossz élménye miatt mondott igent Gregor Bernadett a felkérésre, hogy szerepeljen egy nőknek szóló önvédelmi DVD-n: egy fiatalember támadta meg a lépcsőházban. Bár kétballábasnak tartja magát, örömmel segít bemutatni a fogásokat, amelyekkel a nők megvédhetik magukat.

Így védd meg magad, ha rád támadnak!

Így védd meg magad, ha rád támadnak!

Sok lány aki gázsprayt hord magával, egészen egyszerűnek gondolja a használatát, hiszen könnyedén képes lehet szembefújni vele a támadóját. Csak egy kicsi tégely, egy gomb, a lányokat mégis magabiztosság teszi.

Késes önvédelem

Késes önvédelem

Több helyen is hallottam, olvastam már, hogy valaki önvédelemből kést hord magánál. Szerintem nagyon sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mit jelent(het) késsel harcolni. Nagyon sokan nem tudják, hogy milyen kimenetele lehet egy késharcnak, és milyen következményekkel jár.

Kempo magazin hírek
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben A kempo komplex harcművészet. Komplexitását az adja, hogy több stílus jegyeit, mozdulatait foglalja magába. Mivel a kempo harcművészet és küzdősport, ezért a küzdelem is szerepet kap benne. A kemposok különböző versenyszámokban tudják összemérni erejüket és technikai tudásukat. A technikai számokban kiderül, ki tudja a legjobban kivitelezni a mozdulatokat. A...
Magyar kemposok sikere Németországban
Magyar kemposok sikere Németországban Két magyar fekete öves kempos kapott meghívást a német viadalra. Nagy...
Kempo reggeltől estig
Kempo reggeltől estig A kemposok életében egy olyan rendezvény időpontja közeledik, amelyre csak a...
Krav Maga

Krav Maga

Hallod, hogy követnek, mert a sötét utca csendes és kietlen, hát gyorsan markold meg a kulcscsomódat, és ha kell, üss vele, mintha boxer lenne - hasznos és hétköznapi önvédelmi fogások Izraelből. Légy bátor!

Ujjfogás

Ujjfogás

Ha még nincs jártasságunk az önvédelem terén, a legjobb, ha az ujjfogással ismerkedünk meg először. Ha támadónk nagyban hadonászik, vagy még nem támadt, de támadni készül, akkor az ujjfogás a legtökéletesebb. A trükk nagyon egyszerű. Fogjunk rá ellenfelünk mutató-, középső-, gyűrűs- vagy kisujjára.

Tuti menü