Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Önvédelem oktatása képes leírás - Önvédelem - módszerek és eszközök, oktatás.tlap.hu
részletek »

Önvédelem oktatása - Önvédelem - módszerek és eszközök, oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onvedelem.tlap.hu » Önvédelem oktatása
Keresés
Találatok száma - 17 db
A kempo és az önvédelem

A kempo és az önvédelem

A kempo elsődleges célja, hogy alapvető, a mai modern korban használatos önvédelmi technikákat oktasson. Az edzésen a tanulók megtanulják az ehhez szükséges mozgásformákat, ütéseket, rúgásokat, földreviteleket, valamint az önvédelem lelki hátterét!

Eger kupa

Eger kupa

Igazán filmszerűen alakult a 2012-es Eger Kupa! Gergővel ketten utaztunk, én szokás szerint a szervezésben és a bíráskodásban vettem részt, valamint edzőként, mivel Gergő pedig versenyzett. Nem is akárhogyan. Sokat gondolkodtunk, hogy miben induljon, mivel az MMA az ő száma, míg az A-Viadalban többen indulnak. A vége az lett, hogy elindult mindkettőben, plusz földharcban.

Eskrima

Eskrima

Ez az oldal a világ egyik leghatékonyabb eszközös és pusztakezes önvédelmi módszerét, a Fülöp-szigeteki harcművészetet hivatott bemutatatni. Ezt a rendszert, leginkább eskrima, arnis vagy kali néven ismerik világszerte.

Kempo magazin hírek
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben A kempo komplex harcművészet. Komplexitását az adja, hogy több stílus jegyeit, mozdulatait foglalja magába. Mivel a kempo harcművészet és küzdősport, ezért a küzdelem is szerepet kap benne. A kemposok különböző versenyszámokban tudják összemérni erejüket és technikai tudásukat. A technikai számokban kiderül, ki tudja a legjobban kivitelezni a mozdulatokat. A...
Magyar kemposok sikere Németországban
Magyar kemposok sikere Németországban Két magyar fekete öves kempos kapott meghívást a német viadalra. Nagy...
Kempo reggeltől estig
Kempo reggeltől estig A kemposok életében egy olyan rendezvény időpontja közeledik, amelyre csak a...
Krav Maga önvédelem oktatás

Krav Maga önvédelem oktatás

Krav Maga önvédelmi oktatás Budapesten a Corvinnál. Zűrös helyen laksz, vagy nap, mint nap átutazol, ahol mindennaposak az atrocitások és a kétes külsejű alakok? Nincs kellő önbizalmad, vagy félsz kimenni az utcára egyedül? Szeretnéd kezelni a stresszt és a konfliktus helyzeteket? Vagy csak egy jó edzésre vágysz egy közösségben, ahol közben hasznosítható tudást is kapsz Könnyen megtanulhatod az önvédelmet, a gyakorlatban alkalmazható tudást kapsz, független a testi adottságoktól és a kortól, bármikor elkezdheted, személyedre szabott, jó csapat és hangulat, különleges légkör. Önvédelem nőknek is. Az első edzés ajándék számodra.

Kung fu

Kung fu

Az érdeklődők a kínai Kung Fu technikáival - mely hatékony egészségmegőrző és önvédelmi rendszer - ismerkedhetnek meg. Lehetőség van rendszeres övvizsgára és edzőtáborozásra, ahol a Tai Chi Chuan művészetébe és a sportszerű küzdelembe is betekintést nyerhetnek a tanulni vágyók.

Modern Ving Tsun kung fu

Modern Ving Tsun kung fu

Egy próbaedzésre szóló ingyenes belépőt, amelyet a regisztrációt követő 30 napig tudsz felhasználni. A próbaedzés lehetséges időpontjairól e-mailben kapsz értesítést. Hírlevél, amely abban hivatott segíteni, hogy élni tudj az edzéseink nyújtotta lehetőségekkel, de amelyről bármikor le is iratkozhatsz.

Ninjutsu

Ninjutsu

Sok harcművészeti irányzatról hallottál, rengeteg harcművészettel, önvédelemmel kapcsolatos filmet láttál, de a nagy kavalkádból nem tudod eldönteni, hogy melyikkel lenne érdemes foglalkoznod, mert mind azt mondja magáról, hogy ez a leghatékonyabb?

Nippon Taiso

Nippon Taiso

A Nippon Taiso felébreszti izmaink emlékeit a helyes testtartásról, olajozza az izületeket, nyújtja, erősíti az izmokat. A Nippon Taiso segít újra harmóniába kerülni önmagunkkal. Az önvédelem gyakorlásához nem kell más csak egy könnyed sportruházat.

Önvédelem oktatás

Önvédelem oktatás

Több mint 30 éve foglalkozom küzdősportokkal, harcművészettel. Több harcművészeti stílusban mester fokozatot értem el. De alapelvem, hogy egy mestert nem a fokozatok minősítenek, hanem az eredményes tanítványok.

Hirdetés
Selfdefense

Selfdefense

Szeretettel üdvözlök mindenkit honlapunkon, ahol amellett, hogy bemutatjuk önmagunk és mindazt, amivel foglalkozunk, szeretnénk segítséget nyújtani mindazoknak, akiket érdekel a téma akár csak praktikus ötletek, tanácsok szintjén, akár komolyabban, elméleti, vagy fizikai felkészülés szintjén.

Shinmukan Dojo

Shinmukan Dojo

Pécsen elsőként nyithattuk meg saját edzőtermünket, aminek a kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy a harcművészetek gyakorlásához megfelelő edzőközpontot hozzunk létre. Három egyedi harcművészeti stílust ajánlunk tanulóinknak, így mindenki megtalálhatja azt a stílust, amire igazán szüksége van.

Systema

Systema

Sikeresen zárult az első Magyarországi systema szeminárium Budapesten. Rengeteg új aspektusból vizsgálhattuk meg a Kozák rendszert. A systema elvekre épített rendszere rengeteg új dologra hívta fel az összes résztvevő figyelmét.

Személyvédelem

Személyvédelem

Rummi István vagyok, 1978. februárjában születtem Budapesten. 1990-ben kezdtem el tanulni Goju-Ryu karatét, Harsányi László vezetésével, aki azóta is az edzőm. A szavak helyett beszéljenek eredményeim.

Thai box

Thai box

Szeretnél rövid idő alatt olyan önvédelmi stílust elsajátítani, amely valóban hatékony egy utcai konfliktus esetén is ? Szeretnél kirobbanó kondíciót és mentális felkészültséget ? Szeretnéd kipróbálni magad mire vagy képes és hol vannak a határaid ?

The Fighters Team - Küzdősport egyesület és edzőterem

The Fighters Team - Küzdősport egyesület és edzőterem

A The Fighters Team egy küzdő sportegyesület és edzőterem Sopronban. A Kick-box-tól a Muay Thai-on keresztül az MMA, K-1, Grappling és az Ökölvívás is egyaránt jelen van az edzéseken. Gyerek és felnőtt edzések is vannak a teremben, egészen az óvodáskortól, kezdőtől a haladóig, akik versenyszerűen űzhetik az általuk választott sportágat. Box, Kick-box, Muay thai, MMA edzésidőpontok, edzők és nyitva tartásuk - elérhetőségeik is megtalálhatók a honlapon. Privát edzés bármely szakágban lehetséges edzőik segítségével.

Vagyonőr képzés

Vagyonőr képzés

Továbbra is szeretettel várjuk leendő hallgatóinkat, akiket érdekel a vagyonőr őr szakma. Akik jó kereseti lehetőséget biztosító foglalkozást szeretnének tanulni valamint felkészített, jól képzett szakemberek szeretnének lenni. Mindent el fognak sajátítani, ahhoz, hogy igazi profivá váljanak. Némi kiegészítéssel, ugyanazt a tananyagot fogják tanáraink leadni, mint a régi rendszerben. Maga a tanfolyam, módosításokon, átalakításokon ment keresztül. A képzés jellege, köztük névváltoztatás is történt, de fontos tisztázni, hogy az új rendszerben a Személy- és vagyonőr képesítés régi megfelelője a vagyonőr, biztonsági őr tanfolyam volt.

Zen Bu Kan kempo

Zen Bu Kan kempo

A kempo elsődleges célja, hogy alapvető, a mai modern korban használatos önvédelmi technikákat oktasson. Az edzésen a tanulók megtanulják az ehhez szükséges mozgásformákat, ütéseket, rúgásokat, földre viteleket, valamint az önvédelem lelki hátterét!

Tuti menü