Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Önvédelem nőknek képes leírás - Önvédelem - módszerek és eszközök, oktatás.tlap.hu
részletek »

Önvédelem nőknek - Önvédelem - módszerek és eszközök, oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onvedelem.tlap.hu » Önvédelem nőknek
Keresés
Találatok száma - 13 db
A nindzsák titkos önvédelmi tanácsai - csak nőknek

A nindzsák titkos önvédelmi tanácsai - csak nőknek

A nők és lányok elleni erőszak súlyos társadalmi és emberi jogi probléma. Riasztó statisztikák számolnak be arról, hogy ma Magyarországon hetente legalább egy nő hal meg férje, élettársa brutális bántalmazása következtében, és minden ötödik nő kerül élete során olyan partnerkapcsolatba, ahol rendszeresen erőszakoskodnak vele.

Alapfokú női önvédelmi tanfolyam

Alapfokú női önvédelmi tanfolyam

Félsz esténként az utcán? Megijesztenek a nők elleni támadásokról szóló hírek? Nem tudsz kiállni magadért? Akkor Neked is szól ez az ajánlat! Alapfokú női harcművészeti tanfolyam indul a Blaha Lujza tér közelében!

Birkózás és cselgáncs

Birkózás és cselgáncs

Gyors döntések, lényeglátás, ügyesség; az élet minden területén fontos képességeket fejlesztenek az úgynevezett kontaktsportok - állítja Barna Tibor, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Küzdősportok tanszékének vezetője. A birkózással és cselgánccsal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról kérdeztük a szakembert.

Kempo magazin hírek
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben A kempo komplex harcművészet. Komplexitását az adja, hogy több stílus jegyeit, mozdulatait foglalja magába. Mivel a kempo harcművészet és küzdősport, ezért a küzdelem is szerepet kap benne. A kemposok különböző versenyszámokban tudják összemérni erejüket és technikai tudásukat. A technikai számokban kiderül, ki tudja a legjobban kivitelezni a mozdulatokat. A...
Magyar kemposok sikere Németországban
Magyar kemposok sikere Németországban Két magyar fekete öves kempos kapott meghívást a német viadalra. Nagy...
Kempo reggeltől estig
Kempo reggeltől estig A kemposok életében egy olyan rendezvény időpontja közeledik, amelyre csak a...
Egyszerű fogások!

Egyszerű fogások!

Sok nőnek halvány sejtései sincsenek arról, hogy triviálisan egyszerű fogásokkal ő is megvédhetné magát erősebb testalkatú támadójával szemben! A nők elleni támadások, de különösen nemi erőszak elkövetése mindig nagy felháborodást kelt a társadalomban. Ez nem jelenti persze azt, hogy más bűncselekmények ne frusztrálnák az átlagembert, de a nők, idős emberek és gyerekek elleni agresszivitást még nehezebb elviselni. Korábbi bejegyzésemben azokra a taktikai lépésekre hívtam fel a nők figyelmét, amelyek segítségével nagyobb eséllyel úszhatják meg a támadásokat.

Fájdalmas csapások

Fájdalmas csapások

Megszívlelendő tanácsokkal szolgál és egy újabb támadási forma elhárítását is ismerteti önvédelmi sorozatunkban Gausz Tamás, a Wing Tsun harcművészeti stílus 5. mesterfokozatú instruktora. Könnyen elsajátítható fogások.

Mit tegyünk, ha megtámadtak?

Mit tegyünk, ha megtámadtak?

Szabó Edina, pécsi kung-fu edző szerint mindenképpen érdemes lenne mindenkinek valamilyen önvédelmi sportot tanulni. Mindig a kisebbet, a gyengébbet támadják meg. Ő a kung-fu Wing Tsun ágát tanítja, ami kimondottan önvédelmi sport.

Ne te légy az áldozat!

Ne te légy az áldozat!

Sajnálatos aktualitás napjainkban a hölgyekkel szembeni erőszakos cselekmények számának növekedése. Fiatal lányok, felnőtt asszonyok, idős, nyugdíjas hölgyek esnek áldozatául az erőszaknak, lehetnek alanyai a szexuális bűncselekményeknek, gátlástalan rablók, erőszakoskodók, tolvajok támadásainak. Évtizedek óta visszatérő kérdés, vajon hogyan védekezhet egy fizikailag gyengébb, lelkileg lágyabb nő az erősebb, felkészültebb, gátlástalan támadó, vagy támadók ellen?

Női önvédelem

Női önvédelem

Más irányzatokkal ellentétben a Ninjutsu nem akarja, hogy a nő létedre férfiként harcolj, sőt a nőiességed megőrzése mellett tanulhatod meg, megvédeni magadat. Ez a Kunoichi tradíció, avagy a Női Ninják önvédelmi művészete.

Női Önvédelem kurzus

Női Önvédelem kurzus

Ezen a 4 napból álló Női Önvédelem alapkurzuson megtanítjuk, hogyan védekezz a 15 leggyakoribb támadási forma ellen, a hajad megragadásától kezdve egészen odáig, hogy egy fegyveres támadó a földre szorít. Minden egyórás részegység két technikával foglalkozik, könnyen elsajátítható és játékos formában.

Hirdetés
Önvédelem kifejezetten nőknek

Önvédelem kifejezetten nőknek

Kifejezetten nőknek összeállított önvédelmi edzéseinket olyan hölgyeknek ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a női önvédelem alapjait, akik tudatosan szeretnének felkészülni felgyorsult világunk negatív hatásaira. Képzéseink célja, a résztvevők felkészítése a mindennapok során előforduló támadások kivédésére, a helyes mentális és fizikális hozzáállás kialakítása.

Szatírok, erőszakoskodók ellen

Szatírok, erőszakoskodók ellen

Könyökünk a testünk legkeményebb része. Ha elég kicsi a távolság közted és a támadó között, használd a könyököd! Ha a tolvaj a pénztárcádat vagy a táskádat kéri, ne a kezébe add, hanem dobd el messzire magadtól!

Védekezem

Védekezem

A mai világban az erőszak jelen van és mindennapos. Véleményük szerint Magyarországon ez egy tabu téma, amin itt az ideje ezen változtatni! Ennek jegyében készítették a Dvd-t és indítják el Szegeden tanfolyamaikat is, melyre várnak minden érdeklődőt kortól függetlenül.

Wing Tsun Kung-Fu

Wing Tsun Kung-Fu

A Wing Tsun Kung-Fu napjaink egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszere, mely nemtől és kortól függetlenül elsajátítható. Kiemelkedően magas önvédelmi értéke miatt világszerte több különleges alakulatoknak, rendvédelmi szerveknek is oktatják.

Tuti menü