Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Önvédelem eszközei, módjai képes leírás - Önvédelem - módszerek és eszközök, oktatás.tlap.hu
részletek »

Önvédelem eszközei, módjai - Önvédelem - módszerek és eszközök, oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onvedelem.tlap.hu » Önvédelem eszközei, módjai
Keresés
Találatok száma - 35 db
A Nimród-Derringer

A Nimród-Derringer

Cégünk 1991-ben alakult Nimród néven s az akkori, viszonylag új törvényi lehetőségek figyelembevételével kezdett engedély nélkül vásárolható és tartható fegyverek forgalmazásába. Az üzlet 1996-ig a József körúton üzemelt, majd ugyanezen évtől mind a mai napig a jelenlegi helyen (Budapest, Vámház krt. 4.) található.

CS&R fegyverbolt

CS&R fegyverbolt

Üdvözlünk minden egyes látogatót, érdeklődőt. Nem érzed magad biztonságba? Avagy szükséged lenne fegyver beszerzésére áron alul? Itt minden megtalálsz akár fegyverkereskedő akár magánszemély vagy. Válassz!

Díszfegyver

Díszfegyver

Üzletünk és webáruházunk árukínálata az európai kézművesség egy különlegesen szép területét öleli át azzal a céllal, hogy a magyar közönség számára is elérhető közelségbe hozza a X.-XX. század remekbe formált fegyvereinek, díszfegyvereinek másolatait.

Kempo magazin hírek
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben A kempo komplex harcművészet. Komplexitását az adja, hogy több stílus jegyeit, mozdulatait foglalja magába. Mivel a kempo harcművészet és küzdősport, ezért a küzdelem is szerepet kap benne. A kemposok különböző versenyszámokban tudják összemérni erejüket és technikai tudásukat. A technikai számokban kiderül, ki tudja a legjobban kivitelezni a mozdulatokat. A...
Magyar kemposok sikere Németországban
Magyar kemposok sikere Németországban Két magyar fekete öves kempos kapott meghívást a német viadalra. Nagy...
Kempo reggeltől estig
Kempo reggeltől estig A kemposok életében egy olyan rendezvény időpontja közeledik, amelyre csak a...
Elektromos sokkoló

Elektromos sokkoló

Mobiltelefon formájú elektromos sokkoló. Kimeneti impulzus feszültség: 2 mv. Erős világítás. A videoban a használatról láthat hasznos információkat, mely segít a vásárlási döntés meghozatalában. Jó döntés!

Éles lövészet tanítása

Éles lövészet tanítása

Európa-szerte páratlan választék, máshol elérhetetlen fegyverek. Tízezrek érkeznek hozzánk évente külföldről csak azért, hogy olyan fegyvereket vegyenek kézbe, amilyeneket máshol nem tudnának kipróbálni. A Celeritas lőtér Budapest belvárosától mindössze félórára vár téged. Élménylövészeti csomagjaink lehetőséget nyújtanak neked arra, hogy arzenálunk legkarakteresebb darabjaival lőhess. De azokat is várjuk, akiknek már szenvedélyéve vált lövészet. A versenyfelkészülésben is segítségedre leszünk. Kérdés esetén hívj bátran.

Fegyver világ

Fegyver világ

Az itt felsorolt fegyverek mindegyike engedélyköteles. Az éles önvédelmi fegyvereknél öntöltő, valamit, revolver típusúak szerepelnek. Az oldalon található fegyverek négy gyártó termékeiből lettek összeválogatva. Az olon található fegyverek megtekintéséhez be kell jelentkeznie!

Fegyverek a fiataloknál

Fegyverek a fiataloknál

Szeretnénk, ha ezzel a témával nem is kellene foglalkozni, de sajnos mégis kell. Gyakori, hogy a fiatalok egymást kirabolják, megzsarolják vagy megverik, és olyan tárgyakat is használnak ilyenkor, amik fegyvernek minősülnek, akár élet kioltására is alkalmasak. Ezek beszerzése nem jelent túl nagy gondot számukra.

Fegyverviselési engedély

Fegyverviselési engedély

A rendőrség által kiadott engedély szükséges: a lőfegyver, a lőfegyverdarab (a továbbiakban együtt: lőfegyver), a muzeális lőszer kivételével a lőszer, a flóberttöltény gyártásához, javításához, forgalmazásához, a lőfegyver hatástalanításához, a lőfegyver kiállításához és a házilagos lőszerszereléshez és -újratöltéshez.

Férfias játékok

Férfias játékok

Bár tiszteljük és becsüljük a női nemet, de mi nem árulunk számukra nélkülözhetetlen cuki rózsaszínű csecsebecséket, körömlakkot, női magazinokat, piperetükröt, brazil szappanoperák összegyűjtött részeit biztonsági DVD-re mentve, üzletünk sem a legmenőbb pláza legfelső emeletén van.

Hirdetés
Frommer

Frommer

Webáruházunkban az önvédelem alapvető eszközeit lehet megvásárolni. Gázsprayk, riasztók, hatástalanított fegyverek. Az önvédelem magabiztosságot ad, eszközeinkkel bátran el tud hárítani minden veszélyhelyzetet.

Fujimae

Fujimae

Cégünk a Fuji-mae Sl. Spanyolországi székhelyű Európában az egyik legnagyobb küzdősport felszereléseket forgalmazó, és gyárttató anyacégnek a magyarországi és közép kelet európai képviseletét látja el. Több európai országban, és már a tengerentúlon is jelen vannak.

Gáz-riasztó fegyverek

Gáz-riasztó fegyverek

A gáz-riasztó fegyverek működési elve gyakorlatilag azonos az éles fegyvereknél alkalmazott elvvel, azonban ez minden. Először is, vizsgáljuk meg magát az elnevezést. A gáz-riasztó név onnan ered, hogy a fegyver működtethető gáztölténnyel illetve riasztótölténnyel is. Tehát, lőszerrel nem használható, így szilárd lövedék soha, semmilyen körülmények között nem hagyhatja el egy gáz-riasztó fegyver csövét.

Gázspray vs. gázpisztoly

Gázspray vs. gázpisztoly

A gázpisztoly mellett a másik ingerlő vegyi anyagot kijuttató szabad hozzáférésű önvédelmi eszköz a gázspray. A kettőt gyakran hasonlítják össze, tegyük mi is ezt, több szempontból megközelítve a kérdést.

Gázspray, vipera, sokkoló

Gázspray, vipera, sokkoló

Mindenkivel előfordult már, hogy éjjel hazafelé menet inkább az utca biztonságos másik oldalát választotta ahelyett, hogy egy potenciálisan kötekedésre hajlamosnak tűnő, randalírozó banda keresztezze az útját. Nézzük meg, hogy a futáson kívül milyen lehetőségeid vannak, ha mégis beléd kötnek!

Gunbox

Gunbox

Tisztelt vásárlók! Üzletünk kizárólag a szabadon tartható fegyverek kedvelőinek igényeit igyekszik kielégíteni. Munkaruházat és vadászati cikkek árusításával nem foglalkozunk. Csomagküldésre, fegyverek postai úton értékesítésére a jogszabályok értelmében nincs lehetőség!

Horizone

Horizone

A Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft. 2003-ban, három alapító együttműködésével jött létre. Az évek során folyamatosan fejlődtünk és gyakorlott munkatársaink számos bonyolult ügyet oldottak meg sikeresen.

Hungaroarms

Hungaroarms

Kedves Vásárlóink! Üzletünkbe Tiablo lámpák érkeztek az új szériás A9 típusból. A lámpák szettben kaphatóak, kollimátorral, kapcsolóval és szerelékkel. A részletekről kérem érdeklődjenek személyesen győri üzletünkben, vagy telefonon a +36 96 328 876 számon.

Tuti menü