Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Önvédelem - módszerek és eszközök, oktatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Önvédelem - módszerek és eszközök, oktatás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: onvedelem.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
A gyerekek önvédelme

A gyerekek önvédelme

A kempo alapvető célja, hogy használható önvédelmi technikákat tanítson meg. Az önvédelemre nemcsak fizikailag, de lelkileg is fel kell készülni. Készen kell állni a támadásra, és a stresszes helyzetben ki kell tudni választani a legmegfelelőbb cselekvést. A kempo megtanít arra, hogyan kell viselkedni egy agresszív helyzetben. Sokan lebénulnak, nem tudják mi a helyes, mit kell tenni. A felkészített kempos azonnal felméri a helyzetet, és az erőviszonyoknak, és a szituációnak megfelelően sikerrel oldja meg. A lelki felkészítés mellett természetesen a kempos mozdulatok teljes körű ismerete, a technikák alkalmazni tudása adja a magabiztosságot, és a sikerességet. Az önvédelem kemény munkával megtanulható. Kempozz, és félelem nélkül élheted mindennapjaidat, mert féljen az, aki megtámad téged!

A kempo és az önvédelem

A kempo és az önvédelem

A kempo elsődleges célja, hogy alapvető, a mai modern korban használatos önvédelmi technikákat oktasson. Az edzésen a tanulók megtanulják az ehhez szükséges mozgásformákat, ütéseket, rúgásokat, földreviteleket, valamint az önvédelem lelki hátterét!

A Nimród-Derringer

A Nimród-Derringer

Cégünk 1991-ben alakult Nimród néven s az akkori, viszonylag új törvényi lehetőségek figyelembevételével kezdett engedély nélkül vásárolható és tartható fegyverek forgalmazásába. Az üzlet 1996-ig a József körúton üzemelt, majd ugyanezen évtől mind a mai napig a jelenlegi helyen (Budapest, Vámház krt. 4.) található.

Kempo magazin hírek
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben A kempo komplex harcművészet. Komplexitását az adja, hogy több stílus jegyeit, mozdulatait foglalja magába. Mivel a kempo harcművészet és küzdősport, ezért a küzdelem is szerepet kap benne. A kemposok különböző versenyszámokban tudják összemérni erejüket és technikai tudásukat. A technikai számokban kiderül, ki tudja a legjobban kivitelezni a mozdulatokat. A...
Magyar kemposok sikere Németországban
Magyar kemposok sikere Németországban Két magyar fekete öves kempos kapott meghívást a német viadalra. Nagy...
Kempo reggeltől estig
Kempo reggeltől estig A kemposok életében egy olyan rendezvény időpontja közeledik, amelyre csak a...
A nindzsák titkos önvédelmi tanácsai - csak nőknek

A nindzsák titkos önvédelmi tanácsai - csak nőknek

A nők és lányok elleni erőszak súlyos társadalmi és emberi jogi probléma. Riasztó statisztikák számolnak be arról, hogy ma Magyarországon hetente legalább egy nő hal meg férje, élettársa brutális bántalmazása következtében, és minden ötödik nő kerül élete során olyan partnerkapcsolatba, ahol rendszeresen erőszakoskodnak vele.

Alapfokú női önvédelmi tanfolyam

Alapfokú női önvédelmi tanfolyam

Félsz esténként az utcán? Megijesztenek a nők elleni támadásokról szóló hírek? Nem tudsz kiállni magadért? Akkor Neked is szól ez az ajánlat! Alapfokú női harcművészeti tanfolyam indul a Blaha Lujza tér közelében!

Alkotmányos jog az önvédelem

Alkotmányos jog az önvédelem

Politikusok sajtóban tett hangzatos nyilatkozatai és egynémely félresikerült, politikai marketingnek is minősíthető híradás dacára lényegében semmi sem változott: ugyanakkora kockázatot vállal, aki megpróbálja védeni önmagát és javait, mint korábban.

Birkózás és cselgáncs

Birkózás és cselgáncs

Gyors döntések, lényeglátás, ügyesség; az élet minden területén fontos képességeket fejlesztenek az úgynevezett kontaktsportok - állítja Barna Tibor, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Küzdősportok tanszékének vezetője. A birkózással és cselgánccsal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról kérdeztük a szakembert.

CS&R fegyverbolt

CS&R fegyverbolt

Üdvözlünk minden egyes látogatót, érdeklődőt. Nem érzed magad biztonságba? Avagy szükséged lenne fegyver beszerzésére áron alul? Itt minden megtalálsz akár fegyverkereskedő akár magánszemély vagy. Válassz!

Díszfegyver

Díszfegyver

Üzletünk és webáruházunk árukínálata az európai kézművesség egy különlegesen szép területét öleli át azzal a céllal, hogy a magyar közönség számára is elérhető közelségbe hozza a X.-XX. század remekbe formált fegyvereinek, díszfegyvereinek másolatait.

Hirdetés
Dobócsillag és elektromos sokkoló

Dobócsillag és elektromos sokkoló

Aki bírónak áll, nem számíthat százszázalékos védelemre. A bíróságok többségében nincs a fegyverek kiszűrésére szolgáló beléptetőrendszer. Őrökkel figyelt, bekamerázott tárgyalóterem pedig csak néhány akad.

Eger kupa

Eger kupa

Igazán filmszerűen alakult a 2012-es Eger Kupa! Gergővel ketten utaztunk, én szokás szerint a szervezésben és a bíráskodásban vettem részt, valamint edzőként, mivel Gergő pedig versenyzett. Nem is akárhogyan. Sokat gondolkodtunk, hogy miben induljon, mivel az MMA az ő száma, míg az A-Viadalban többen indulnak. A vége az lett, hogy elindult mindkettőben, plusz földharcban.

Egyszerű fogások!

Egyszerű fogások!

Sok nőnek halvány sejtései sincsenek arról, hogy triviálisan egyszerű fogásokkal ő is megvédhetné magát erősebb testalkatú támadójával szemben! A nők elleni támadások, de különösen nemi erőszak elkövetése mindig nagy felháborodást kelt a társadalomban. Ez nem jelenti persze azt, hogy más bűncselekmények ne frusztrálnák az átlagembert, de a nők, idős emberek és gyerekek elleni agresszivitást még nehezebb elviselni. Korábbi bejegyzésemben azokra a taktikai lépésekre hívtam fel a nők figyelmét, amelyek segítségével nagyobb eséllyel úszhatják meg a támadásokat.

Elektromos sokkoló

Elektromos sokkoló

Mobiltelefon formájú elektromos sokkoló. Kimeneti impulzus feszültség: 2 mv. Erős világítás. A videoban a használatról láthat hasznos információkat, mely segít a vásárlási döntés meghozatalában. Jó döntés!

Elektromos sokkoló egy fővárosi iskolában

Elektromos sokkoló egy fővárosi iskolában

Öt tanulót vizsgáltak meg a mentők egy fővárosi általános iskolában, miután felmerült annak gyanúja, hogy elektromos áramütés érte őket. Kiderült, egy kínai piacon vásárolt elektromos sokkoló járt kézről-kézre, ezzel rázták meg egymást a gyerekek.

Éles lövészet tanítása

Éles lövészet tanítása

Európa-szerte páratlan választék, máshol elérhetetlen fegyverek. Tízezrek érkeznek hozzánk évente külföldről csak azért, hogy olyan fegyvereket vegyenek kézbe, amilyeneket máshol nem tudnának kipróbálni. A Celeritas lőtér Budapest belvárosától mindössze félórára vár téged. Élménylövészeti csomagjaink lehetőséget nyújtanak neked arra, hogy arzenálunk legkarakteresebb darabjaival lőhess. De azokat is várjuk, akiknek már szenvedélyéve vált lövészet. A versenyfelkészülésben is segítségedre leszünk. Kérdés esetén hívj bátran.

Eskrima

Eskrima

Ez az oldal a világ egyik leghatékonyabb eszközös és pusztakezes önvédelmi módszerét, a Fülöp-szigeteki harcművészetet hivatott bemutatatni. Ezt a rendszert, leginkább eskrima, arnis vagy kali néven ismerik világszerte.

Fájdalmas csapások

Fájdalmas csapások

Megszívlelendő tanácsokkal szolgál és egy újabb támadási forma elhárítását is ismerteti önvédelmi sorozatunkban Gausz Tamás, a Wing Tsun harcművészeti stílus 5. mesterfokozatú instruktora. Könnyen elsajátítható fogások.

Tuti menü