Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Önvédelem - módszerek és eszközök, oktatás.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Önvédelem - módszerek és eszközök, oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onvedelem.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Harc-művészet fajtái, leírások

Harc-művészet fajtái, leírások

Hazai és külföldi harcművészeti szervezetek, stílusok, iskolák, klubok, portálok, híres harcművészek, sportolók linkgyüjteménye. Információk edzésekről, versenyekről, a harcművészetek történetéről, a különféle stílusok alapítóinak életéről.

Karate

Karate

Karatéval foglalkozó weboldalak gyűjteménye. Karate klubok honlapjai, eladó karateruhák és védőfelszerelések webáruházai, a leghíresebb karatemesterek, stílusok és karateszövetségek honlapjai egy helyen. Ha érdekel a karate, ha meg szeretnél ismerkedni egy hatékony harcművészettel, vagy ha éppen egy karate klubot keresel, böngéssz kedvedre az általunk összegyűjtott karatés weboldalak kínálatában. Ha szükséged lenne karateruhára vagy egy védőfelszerelésre, megkerestük neked a legjobb webáruházakat. Karate linkgyűjtemény.

Kick-Box

Kick-Box

A kick-box sport az 1970-es évek elején alakult ki az az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában. Létrehozóinak egyik fő célja az volt, hogy az ütéseket és rúgásokat használó távol-keleti eredetű harci művészetek - a karate, a taekwondo és a kung-fu - mozgásanyagát továbbfejlesztve és részben azokat ötvözve, egy önálló, versenycentrikus küzdősportot hozzanak létre.

Kempo magazin hírek
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben A kempo komplex harcművészet. Komplexitását az adja, hogy több stílus jegyeit, mozdulatait foglalja magába. Mivel a kempo harcművészet és küzdősport, ezért a küzdelem is szerepet kap benne. A kemposok különböző versenyszámokban tudják összemérni erejüket és technikai tudásukat. A technikai számokban kiderül, ki tudja a legjobban kivitelezni a mozdulatokat. A...
Magyar kemposok sikere Németországban
Magyar kemposok sikere Németországban Két magyar fekete öves kempos kapott meghívást a német viadalra. Nagy...
Kempo reggeltől estig
Kempo reggeltől estig A kemposok életében egy olyan rendezvény időpontja közeledik, amelyre csak a...
Küzdősport

Küzdősport

Az oldalon katagorizáltan összegyűjtve találja meg a magyar és külföldi küzdősportokat, az itthoni és külföldi sportolókat. Itt megtalálja az Ön számára legkedvezőbb sportot, edzőt és edzőtermet. A legtöbb információt megkaphatja a legjelentősebb és legizgalmasabb technikai küzdősportokról.

Tuti menü